Coaching

Coaching on kumppanuutta ajattelua herättävässä ja luovassa prosessissa, joka inspiroi asiakasta henkilökohtaisen ja ammatillisen potentiaalinsa täysipainoiseen hyödyntämiseen. (Kansainvälinen coaching-järjestö ICF)

Mitä on Brain-Based Coaching?

Brain-Based Coaching eli aivoystävällinen coaching menetelmä pohjautuu nimensä mukaisesti neurotieteisiin ja aivojen toiminnan ymmärtämiseen. Menetelmän tukena on tieteellinen tieto, jonka pohjalta sekä käytännön kokemusten kautta coaching prosessia on kehitetty lähes kahdenkymmenen vuoden ajan vaikuttavampaan suuntaan.

Brain-Based Coaching prosessi

Tyypillisesti coaching -prosessi sisältää 8–12 tapaamista 1–2 viikon välein. Ensimmäisen tapaamisen kesto on 2 h ja tämän jälkeen yhden tapaamisen kesto on 1,5 h. Riittävän pitkä ja tiivis prosessi mahdollistaa uusien positiivisten tapojen ja muutosten aikaansaamisen. Tapaamisten lisäksi on tärkeää, että coachattava työskentelee tavoitteiden mukaisesti tapaamisten välissä ja varaa aikaa myös tähän.

Coaching tapaamisissa asiakas voi keskittyä itseensä ja omiin ajatuksiinsa. Coach huolehtii siitä, että asiat etenevät prosessin mukaisesti ja hyödyntää aivoystävällistä tietoa coachingin aikana auttaen ajattelua, rohkaisten uusiin ajattelutapoihin ja haastaen nykyistä ajattelua. 

Coaching prosessin aikana voi odottaa keskittymistä itselle tärkeisiin aihealueisiin, tietoisuuden ja omien vahvuuksien sekä itseymmärryksen lisääntymistä, ajattelun haastamista ja uusien mahdollisuuksien ja etenemistapojen löytämistä.

Miksi juuri Brain-Based Coaching?

Kun haluat löytää ja vahvistaa omaa parasta potentiaaliasi, kehittyä johtamis- tai asiantuntijatyössä, löytää omia vahvuuksiasi on yksilöcoaching tehokas menetelmä. Coaching on menetelmänä haastava ja samalla myös palkitseva. Coach ei tarjoa sinulle valmiita vastauksia, vaan auttaa sinua itse löytämään vastauksia ja kehittymään omien tavoitteidesi mukaisesti.

Haluatko kuulla lisää tai mietitkö, sopisiko Brain-Based Coaching sinulle? Ota minuun yhteyttä – juttelen mielelläni kanssasi!