Esittely

Saija Jokinen

sosionomi, YAMK, sosiaali -ja terveysalan kehittäminen ja johtaminen, coach, työnohjaaja- ja prosessikonsultti STOry, työyhteisösovittelija SSF, ammatillinen opettaja AmO

Osaaminen

Olen työnohjaaja ja Brain-Based Coachingiin kouluttautunut HR-työn ammattilainen, jonka ammatillinen tausta on sosiaali- ja terveysalalla. Minulla on vankka, yli 10 v. kokemus monipuolisista HR-tehtävistä. Olen työskennellyt työhyvinvoinnin kehittämisen ja esimiestyön tukemisen tehtävissä terveydenhuoltoalalla ja tällä hetkellä työskentelen henkilöstöjohtamisen tehtävissä sosiaalialalla. Päätyöni ohella toimin yrittäjänä tarjoten coachingia, työnohjausta, prosessikonsultointia, työyhteisösovittelua sekä työhyvinvoinnin kehittämisen palveluita.

Työssäni minulle tärkeää on osallistava ja voimavaroja vahvistava lähestymistapa. Tarjoamani ohjaus perustuu tutkivaan, ohjattavaa voimaannuttavaan ja ratkaisukeskeiseen työotteeseen, jossa tarkastellaan työn tavoitteita, yhteistyön toimivuutta, asiakastilanteita sekä tunnistetaan osaamista ja menestystekijöitä.

https://fi.linkedin.com/in/saija-jokinen-6944997a